De specialiteiten van Alkmaar

Top 10 bedrijfsuitjes

 1. Social Media Game
 2. TOP2000 songquiz
 3. Zoek de spion
 4. City Golf Alkmaar
 5. Happen Stappen Varen in Alkmaar
 6. Help de directeur is ontvoerd
 7. De wereld van Chocolade Alkmaar
 8. Pubquiz
 9. Grachtentocht en stadswandeling
 10. Casino Royal Alkmaar

Over Alkmaar

Wij organiseren bedrijfsuitjes in Alkmaar voor zowel grote als kleinere groepen. Een ideale plek om er samen eens op uit te gaan. De kaasstad heeft een goed bewaard historisch centrum met tal van mooie, oude monumenten. Centraal staat de oude watertoren die gebouwd is in 1900. Een prachtige plek waar vaak concerten en bruiloften worden gehouden.

 • Bedrijfsuitje organiseren Alkmaar

Ons evenementenbureau is operationeel door heel Nederland, maar een bedrijfsuitje organiseren in Alkmaar is voor ons altijd bijzonder. Wij bieden daar tal van arrangementen aan zowel op actief, sportief als creatief gebied. De liefhebbers van koken kunnen bij ons onder andere terecht voor een creatieve kookworkshop. Daar leert u hoe u uw eigen tapas kunt maken. In Spanje is het eten van tapas de gewoonste zaak van de wereld, omdat daar vrij laat wordt gegeten. In Nederland wordt deze lekkernij ook steeds populairder. U kunt tapas in vele restaurants bestellen, maar nu leert u ze zelf te bereiden. Onder leiding van een ervaren kok maakt u samen vele verschillende tapasgerechten. Na afloop geniet u samen aan tafel van de door uw groep gemaakte lekkernijen.

Wilt u een ontspannend bedrijfsuitje organiseren in Alkmaar? Kies dan voor het Happen Stappen Varen arrangement. Het startpunt is pal aan het Waagplein waar in de zomer de kaasmarkt wordt gehouden. Daar vindt u ook het bekende Hollands Kaasmuseum. Als u zover bent, stapt u in de boot die exclusief voor uw groep klaar ligt. U vaart vervolgens langs alle mooie bezienswaardigheden van de stad. We sluiten af met een stadswandeling onder leiding van een gids. Deze neemt u mee naar de meest bijzondere plekjes. Daarna volgt er een heerlijk diner in één van de beste restaurants van Alkmaar.

Het organiseren van een bedrijfsuitje in bijvoorbeeld Alkmaar kan een behoorlijk klus zijn. Wij nemen u deze zorg graag uit handen. Eén telefoontje is al voldoende. Surft u maar eens naar onze website voor de ongekende mogelijkheden in deze prachtige stad!

Voor Alkmaar hebben we een lijst samengesteld met bedrijfsuitjes die specifiek gericht zijn op Alkmaar. De volledige lijst kunt u hieronder bekijken.